Sweet and sour stuff

Hi whassup! Apo kaba? Huahuahuahua XD
Hmmm not really want to update my blog, but i just can’t help it to write now~

Well today is really interesting. Many things happened and passed 😀 Though there are some blunders and lots of sweet stuff happening today. Starting with this morning one of my close friends had a broken heart after stalked her crush’s timeline. Hahaha! She said that she must be mistaken again with her mission. Lol XD it is like that her-crush-falling-to-the-wrong-person. Dan the wrong person itu tidak adalah mak comblangnya sendiri! (My friend said again when she choosed her bestfriend for her “Agent” she never though that it will be a mistake. Hahaha! -I laugh in a kind way u know XD-). Ya intinya sih, sebenernya ga ada yg disalahin disini 😀 karena temen baiknya temenku itu juga gak tau apa apa (polos! XD). Dan tentu yang sebenernya patut disalahin itu COWOKNYAAAAAA -_- yeah, dia itu mungkin keGRan kali ya, serasa diperhatiin sama adek kelas gitu #plak #kenapajadiemosi. Terus mulai deh bikin status galau, dan dampaknya jg bikin kalo temen saya ini wkwkwk *give lots of puk puk* (`・ω・´)おだいじに!

Yup oke…… mari move on ke topik selanjutnya!
Today when I and my Half-Broken-Hearted-Friend have a date walk in school, I met her! and as always Im always not able to talk to her 😀 why? Idk, guess im the one who make this problem more complicated. I’ve been trying have a normal greetings, but what happens is my clumsiness came into existence and awkward moments showed up….. (////=_=) Damn!
But when she was about going home, we had an eyes contact (?) until finally she greets me, and Im as slow responser (?) was smiling when she almost had to go. And i saw she chuckled in a way she went out of school’s gate…. o(TヘTo)

Dan saya habis dikerjaiiiiin sm Pak Sant (nulisnya emang pake T!), guru seni serta pembina sispala. Niatnya saya minta bantuan buat minta bibit pohon buat syarat penempuhan jadi senior. Hohohoho, eh gak taunya setelah dijanjiin dicariin dan akhirnya dapet bibitnya, BON NYA KELUARRRR TT.TT saya okein ajalah, karena terlanjur tapi tidak lupa pesen jangan mahal mahal #plak. Dan ternyata semua bibitnya dikasih gratis sama pak Sant Щ(ºДºщ)
Tapi sebagai gantinya, saya disuruh gerilya di pasar buat beli asem jawa, dan disuruh nyemai biji bijinya di bawah tower sekolah. Huahuahuahua kampreeeet! XD inilah yang sebenarnya aku inginkan sejak dulu. Jadi aku langsung menyetujuinya, dan saatnya tidak sabar menunggu hari esooook~

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s